Euroherc, osiguranje kojem vjerujem Info telefon: 0800 800 22

O nama

Euroherc osiguranje d.d. osnovano je 1992. godine u Ljubuškom. Društvo je osnovano privatnim kapitalom, a osnutak predstavlja temelj današnjeg Koncerna Agram. Sjedište Društva je u Sarajevu.

Kako bi svojim klijentima bio dostupan u svakom trenutku, Euroherc posluje putem svojih 5 moderno opremljenih podružnica i više od 100 prodajnih mjesta, čime je stvorena odlično formirana mreža kojom je pokrivena cijela zemlja.
U vremenu u kojem živimo, zaštiti sebe, svoju obitelj i imovinu kompleksna je i važna odgovornost. Kao ekspert u osiguranju i upravljanju rizicima, Euroherc pruža najkvalitetniju ponudu.
Društvo nudi široku paletu neživotnih osiguranja od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog-zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti.

Kontinuirano podizanje kvalitete usluge i proizvoda, ulaganje u infrastrukturne objekte i edukaciju djelatnika, ekspeditivno rješavanje odštetnih zahtjeva, strateške su odrednice poslovanja Društva.

Biti pouzdan partner, imati vjernog i zadovoljnog osiguranika prioritet je Društva. Stoga su sve aktivnosti Euroherca usmjerene prema pružanju što kvalitetnije usluge i razvoju novih osiguravateljnih proizvoda. Ove prednosti, zajedno sa stalnim unapređenjem kvalitete svojih proizvoda, širenjem njihove palete u skladu s trendovima u svijetu, širenjem prodajne mreže i ekspeditivnog rješavanja odštetnih zahtjeva osigurale su Eurohercu stalnu prisutnost u samom vrhu industrije osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Osnovni podaci:

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Sjedište: Sarajevo, Trg međunarodnog prijateljstva 20
ID: 4227015330006
Žiroračun broj: 338 100 22000860 25

Logotipi

Euroherc logo Download [.pdf, .ai]